Bedrijfsdiensten

Het is al druk genoeg in uw bedrijf. Wanneer u aan het werk gaat, wilt u zich bezig kunnen houden met de belangrijkste werkzaamheden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw werknemers. Hebt u er wel eens aan gedacht om bepaalde bedrijfsdiensten in te schakelen en zo werk uit te besteden? Schoonmaakbedrijf Enka kan u hiermee volledig ontzorgen. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf, maar verlenen ook diverse bedrijfsdiensten. Juist die combinatie is essentieel, want daardoor zijn wij uw all-in partner.

Onze bedrijfsdiensten houden uw bedrijf soepel draaiend

Dankzij de bedrijfsdiensten die wij leveren, blijft uw bedrijf soepel draaien. Elke dag wanneer mensen weer aan het werk gaan, kunnen zij onbezorgd hun werkzaamheden starten, met de wetenschap dat er goed voor het bedrijf of kantoor is gezorgd en dat het nergens aan iets ontbreekt. De koffieautomaat is voorzien van verse bonen, alle voorraden en kantoorartikelen zijn aangevuld en natuurlijk is alles schoon.
Wij kunnen onze bedrijfsdiensten namelijk koppelen aan onze schoonmaakdiensten. Zo hoeft u slechts maar een partij in te schakelen om uw bedrijf/kantoor schoon en volledig voorzien te houden. In overleg met u kunnen wij bepalen welke bedrijfsdiensten wij leveren. Wij kunnen vrijwel altijd op uw behoeften inspelen. Ook op het gebied van bedrijfsschoonmaak. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, de receptie, vergaderruimtes, vloeren of keukens en sanitair: wij werken grondig, snel en tegen zeer scherpe tarieven. Zeker in combinatie met onze bedrijfsdiensten hebt u nergens meer omkijken naar. Wij zijn werkzaam in de regio’s Ede, Wageningen, Bennekom, Rhenen, Otterlo, Veenendaal en Lunteren.

Hoe kunnen wij u helpen

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of mailen voor het stellen van vragen of het verkrijgen van meer informatie. Natuurlijk maken wij graag een scherp geprijsde, vrijblijvende offerte op maat voor u. Ook is het altijd mogelijk om af te spreken, zodat wij uw bedrijf/kantoor kunnen bekijken om u te vertellen wat wij precies voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar.