Gevelreiniging

Goede gevelreiniging doet wonderen voor de uitstraling van uw woning of pand. Vaak is dit echter iets dat erbij inschiet en dat is zonde. Iedereen ziet het verschil namelijk direct. U hoeft maar naar een rij woningen te kijken om te zien bij welke woning er wel of niet reiniging is toegepast. Uw gevel reinigen is een zeer verstandige en waardvolle investering waar u lang van profiteert. Wij kunnen namelijk niet alleen uw gevel reinigen, maar ook uw gevel impregneren zodat deze zeer lang schoon blijft. Of het nu een woon- of bedrijfspand betreft: Schoonmaakbedrijf Enka zorgt voor een perfect schone gevel.

Gevelreiniging maakt een wereld van verschil

Wij horen het vaak van klanten die door ons hun gevel hebben laten reinigen: waarom hebben wij dit niet eerder gedaan? Gevelreiniging maakt een wereld van verschil. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gevel weer als nieuw oogt. Wanneer u nog nooit eerder van gevelreiniging gebruik hebt gemaakt, heeft zich gedurende vele jaren vuil op uw gevel verzameld. Wij krijgen dit hardnekkige vuil weg en het resultaat is een gevel die veel mooier is dan u zich herinnert. De originele kleur van de stenen wordt weer zichtbaar en dat zorgt voor een prachtige uitstraling. Uw gevel reinigen is niet iets dat u et regelmaat hoeft te doen, dus dat maakt het extra aantrekkelijk. Wij kunnen uw gevel reinigen met hoge druk, of zelfs indien nodig uw stenen zandstralen voor een optimaal resultaat. Vervolgens kunnen wij indien u dit wenst uw muur impregneren. Door uw gevel te impregneren wordt deze voorzien van een onzichtbare beschermlaag. Deze laag is vuil- en waterafstotend waardoor de prachtige uitstraling van de stenen zeer lang behouden blijft. In de meeste gevallen hoeft u pas jaren later weer gevelreiniging uit te laten voeren.

Gespecialiseerd in alle soorten gevelreiniging

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten gevelreiniging. Dit betekent dat wij zowel particuliere klanten van dienst kunnen zijn bij het reinigen van de gevels van woonhuizen of appartementen, maar dat wij ook kunnen zorgen voor prachtige schone gevels voor zakelijke klanten in kantoor-, bedrijfs- of winkelpanden.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u uw gevel laten reinigen? Neem contact met ons op. Wij zijn beschikbaar voor gevelreiniging in onder andere Ede, Wageningen, Bennekom, Rhenen, Veenendaal, Otterlo, Lunteren en andere gemeenten in de regio. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie of het stellen van vragen. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken voor de reiniging van uw gevel.