Glasbewassing

Glasbewassing maakt een enorme impact op de aanblik van uw ramen en daarmee de uitstraling van uw exterieur en interieur. Echt goed glazenwassen is vakwerk, want uw ramen prachtig schoon en volledig streepvrij krijgen, lukt niet iedereen. Daarom schakelt u een glazenwasser in. Hebt u geen tijd of geen zin om zelf uw ramen te wassen, of hebt u simpelweg te veel ramen om dit zelf te doen? Onze glazenwassers staan voor u klaar. Schoonmaakbedrijf Enka is gespecialiseerd in de schoonmaak van in- en exterieur. Natuurlijk hoort glasbewassing hier ook bij.

Glasbewassing voor particulieren

De ramen van uw woning schoonhouden, kan een behoorlijke klus zijn. Niet alleen hebt u waarschijnlijk veel ramen aan de voor- en achterzijde van uw appartement of woning; de kans is groot dat u ook op meerdere verdiepingen ramen hebt en dat sommige van deze ramen lastig te bereiken zijn. Toch wilt u ook daar natuurlijk schone ramen hebben. Wij zorgen hiervoor. Met glasbewassing van ons bedrijf, bent u verzekerd van schone, streepvrije ramen op elke verdieping van uw woning.
Glasbewassing hoeft niet duur te zijn: dat bewijzen wij. Wij kunnen op afspraak of periodiek een professionele ramenwasser bij u langs sturen om al uw glazen te wassen. Wilt u alleen de ramen op een bepaalde verdieping gewassen hebben? Dat is geen probleem. Wij kunnen maatwerk leveren en rekening houden met uw wensen. Wilt u ook de ramen aan de binnenkant gewassen hebben? Dan is dat ook op verzoek mogelijk.

Glasbewassing voor zakelijke klanten

Wilt u gebruikmaken van onze professionele glazenwassers voor het wassen van de ramen van uw kantoor of bedrijfspand? Ook voor glasbewassing voor zakelijke klanten is ons team beschikbaar. Wij beschikken over de mensen en de middelen om de ramen van uw gehele pand te wassen. De ramenwasser kan met vaste intervallen langskomen en ook de binnenkant van uw ramen schoonmaken, indien u hier behoefte aan hebt. Zo kunt u genieten van schone ramen. Bent u op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf, dan kunt u Schoonmaakbedrijf Enka ook inschakelen voor kantoor schoonmaak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen graag een voorstel op maat voor u.

In de wijde omgeving van Ede

Wij zijn actief in de wijde omgeving van Ede. Particulieren en zakelijke klanten kunnen ons inschakelen voor glasbewassing in onder andere de gemeenten:

  • Otterlo
  • Wageningen
  • Rhenen
  • Bennekom
  • Veenendaal
  • Lunteren
  • Ede