Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak is van groot belang voor wie waarde hecht aan een schone, veilige en fijne werkomgeving. Iedereen werkt namelijk lekkerder op een schone, goed verzorgde werkplek en in een opgeruimde, hygiënische omgeving. Schoonmaakbedrijf Enka is uw ervaren, betrouwbare partner voor al uw kantoorschoonmaak. Kantoren schoonmaken kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Onze schoonmakers maken niet alleen grondig schoon, maar doen dit vanzelfsprekend ook met respect voor uw pand en eigendommen.

Onze kantoorschoonmaak zorgt voor de best mogelijke werkomgeving

U wilt dat uw medewerkers in een zo fijn mogelijke werkomgeving hun werk kunnen doen. Daarom is kantoorschoonmaak zo cruciaal. Wij zijn gespecialiseerd in al het schoonmaakwerk op kantoor. Wij zorgen er met onze kantoorschoonmaak voor dat alle werkplekken worden gestoft en afgelapt zodat iedereen de dag erna weer kan beginnen op een schone, frisse werkplek.
Natuurlijk gaat het schoonmaakwerk van uw kantoor verder dan dat. Wij kunnen stofzuigen en dweilen, maar ook keukens/pantry’s schoonmaken, inclusief apparatuur en koffiemachines. Dankzij onze service beschikt u over schone toiletten, vergaderruimtes of ontvangst- en wachtruimtes. Het schoonmaken van uw kantoor zien wij als meer dan slechts zorgen voor een hygiënische, frisse en net ogende omgeving: wij zijn onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf en helpen u graag zo goed mogelijk voor de dag te komen. U kunt ons inschakelen voor kantoorschoonmaak in Ede, Lunteren, Veenendaal, Bennekom, Rhenen, Wageningen, Otterlo en andere gemeenten in de regio.
Hebt u behoefte aan verregaande verzorging van uw kantoor, dan kunnen wij u niet alleen van dienst zijn met kantoorschoonmaak, maar ook met aanvullende bedrijfsdiensten, zoals het aanvullen van bonen in de koffiemachine, zodat u de dag zorgeloos kunt beginnen en iedereen direct kan focussen op belangrijke taken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u behoefte aan kantoorschoonmaak? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Enka. Bel of mail ons en wij staan u graag te woord. Of u nu behoefte hebt aan periode schoonmaak van uw toiletten of dat u het gehele interieur van uw kantoor met regelmaat wilt laten schoonmaken: wij kunnen grote werkzaamheden aan, maar draaien onze hand ook niet om voor kleinere klussen. Wij zijn altijd in staat om maatwerk te leveren en kunnen vaste afspraken met u maken, zowel over de te verrichten werkzaamheden als over de prijs. Vanzelfsprekend kan de schoonmaak van uw kantoor plaatsvinden buiten kantooruren, zodat niemand overlast of een onderbreking van werkzaamheden ervaart.