Mutatieschoonmaak

Verlaat u uw woning of (bedrijfs)pand en komt er een andere eigenaar of huurder in, dan dient u in sommige gevallen te zorgen voor een mutatieschoonmaak. Wanneer u zelf een nieuw pand betrekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf behoefte hebt aan een mutatieschoonmaak om zo direct van start te kunnen gaan in een schone woning of schoon kantoor/bedrijfspand. Schoonmaakbedrijf Enka is van alle markten thuis. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt beschikken over een volledig schone woning of schoon (bedrijfs)pand, zodat u alles volgens de eisen achter kunt laten of juist helemaal schoon het pand kunt betrekken.

Uw mutatieschoonmaak snel en grondig uitgevoerd

Wij beschikken over ons eigen team van schoonmakers die u met elke soort schoonmaakwerk van dienst kunnen zijn. Bij ons is elke mutatieschoonmaak in goede handen. Wij werken met een professionele uitrusting en zorgen altijd voor een complete en grondige schoonmaak. Desondanks gaan wij zeer snel tewerk en zorgen wij ervoor dat niemand vertraging oploopt.
De ene mutatieschoonmaak is de andere niet. Soms gaat het om de wens van een nieuwe eigenaar, gebruiker of bewoner en dient er zo te worden schoongemaakt dat verhuiswerkzaamheden direct kunnen plaatsvinden, de andere keer gaat het om een nog intensievere schoonmaak van een sterk vervuild pand dat opleverklaar gemaakt moet worden. Wat de gelegenheid ook is: wij zorgen ervoor dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan. Wij zorgen voor een reiniging van alle vertrekken, indien gewenst of benodigd inclusief sanitair (badkamer en toilet), keuken en vloeren. Ook kunnen wij alle ramen wassen of zelfs zorgen voor gevelreiniging. Als allround schoonmaakbedrijf zijn wij de aangewezen partij voor deze klus.

Neem contact op voor een offerte

Bel of mail ons voor vragen, meer informatie of om een offerte te ontvangen. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor u, waarin wij rekening houden met al uw wensen en eisen. Wij zijn flexibel en kunnen vrijwel altijd meegaan in uw planning. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten in plaatsen als Ede, Lunteren, Veenendaal, Bennekom, Rhenen, Wageningen en Otterlo.