Opleveringsschoonmaak

Moet er een opleveringsschoonmaak plaatsvinden van uw woning of pand, dan is dit zeer belangrijk. U dient bij oplevering vaak aan bepaalde vereisten te voldoen en uw woning of pand op de juiste manier opleveren, is niet altijd eenvoudig. Met een opleveringsschoonmaak uitgevoerd door Schoonmaakbedrijf Enka weet u zeker dat u aan alle eisen voldoet. Wij werken snel, discreet, flexibel en zorgen er altijd voor dat u een probleemloze oplevering tegemoet gaat.

Opleveringsschoonmaak voor alle panden

De eisen voor een opleveringsschoonmaak zijn vaak verschillend. Bij de ene oplevering moet het gaan om bezemschoon, terwijl de andere oplevering vereist dat u alles echt intensief reinigt, inclusief keuken en sanitair. Wat de eisen ook zijn: wij kunnen u altijd perfect helpen.
Een bezemschone oplevering klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan dit voor veel mensen nog wel eens lastig uitpakken. Want wat nu wanneer het gaat om een zeer grote oppervlakte? Of om een pand of woning die ernstig vervuild is geweest? Voor ons is reiniging hiervan geen probleem. Wij werken met een eigen team van professionele schoonmakers met professionele uitrusting en ruime ervaring.

Schoonmaak op korte termijn mogelijk

Wanneer het gaat om een opleveringsschoonmaak, hebt u helaas niet altijd de luxe om ruim van te voren te plannen. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom is vrijwel altijd schoonmaak op korte termijn mogelijk. Wij zijn in staat om met u mee te denken en om onze planning aan te passen op werkzaamheden van eventuele andere betrokken partijen. Vanzelfsprekend werken wij netjes, snel, discreet en altijd volgens afspraak. Wij kunnen zowel alle aspecten van het interieur als het exterieur van het pand verzorgen, zoals vloeren of trappen reinigen, trappenhuizen schoonmaken, glazen wassen of de gevel reinigen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een grondige schoonmaak van alle vertrekken.

Neem direct contact op

Hebt u behoefte aan de diensten van een schoonmaakbedrijf omdat u een pand dient op te leveren? Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij werken in de wijde regio van Ede, dus onder andere in plaatsen als Wageningen, Otterlo, Bennekom, Rhenen, Lunteren en Veenendaal. Wij kunnen u van dienst zijn met schoonmaak van zowel woningen als bedrijfs- en kantoorpanden. Laat ons weten waar u behoefte aan hebt en wij doen u snel een voorstel.