Trappenhuis schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Enka is uw vertrouwde adres voor al uw trappenhuis schoonmaakwerkzaamheden. Regelmatig schoonmaakwerk van uw trappenhuis zorgt voor een nette, schone aanblik en een frisse uitstraling waar u trots op kunt zijn. Wij werken voor zakelijke klanten (kantoren en bedrijfspanden), maar ook voor beheerders, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, wooncomplexen via de VVE, horecagelegenheden en winkels.

Trappenhuis schoonmaak tegen zeer scherpe prijzen

Wanneer wij uw trappenhuis schoonmaken, kunt u altijd vertrouwen op uitstekende service tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken met ons eigen team en zullen bij zich herhalende werkzaamheden dus bekende gezichten worden. Ons schoonmaakbedrijf voor uw trappenhuis werkt in een wijde regio rond Ede, waar wij gevestigd zijn. Wij zijn beschikbaar voor trappenhuis schoonmaak in onder andere:

  • Ede
  • Lunteren
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Rhenen
  • Wageningen
  • Otterlo
 

Het verlenen van de best mogelijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een volledig schoon trappenhuis. Alle aanwezige rommel wordt opgeruimd en vuil wordt verwijderd. Het resultaat is een vuil- en stofvrij trappenhuis dat fris ruikt. Door te zorgen voor regelmatig schoonmaakwerk van het trappenhuis, kunt u en/of kunnen uw gasten, medebewoners of medewerkers elke dag weer profiteren van een trappenhuis dat schoon en netjes oogt.
Wij zijn flexibel in onze werkzaamheden. Of u ons nu nodig hebt voor een incidentele, intensieve reiniging van uw trappenhuis, of dat u behoefte hebt aan periodieke schoonmaak op vaste dagen en tijdstippen: het is allemaal mogelijk. Voor veel van onze zakelijke klanten werken wij met vaste intervallen, maar of u nu een particuliere of zakelijke klant bent: u kunt ons te allen tijde bellen voor een afspraak. Onze prijzen zijn altijd zeer scherp en wanneer u regelmatig op of vaste basis gebruik wilt maken van onze diensten, kunnen wij uiteraard vaste prijsafspraken met u maken.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Hebt u behoefte aan trappenhuis schoonmaak? Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf en bespreek uw wensen met ons. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en maken een voorstel op maat voor u. Bel of mail ons: wij staan voor u klaar.