Vloeronderhoud

Met het juiste vloeronderhoud zorgt u er niet alleen voor dat uw vloer mooi blijft ogen: u zorgt hiermee ook voor een langere levensduur. Uw vloer wordt intensief gebruikt en dit zorgt uiteraard voor slijtage. Door onderhoud te laten plegen, verzekert u uzelf ervan dat uw vloer in de best mogelijke conditie blijft en dat deze bovendien weerbaar blijft. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van allerlei soorten vloeren. Wanneer u ons onderhoud laat plegen, weet u zeker dat u jarenlang geen omkijken meer hebt naar uw vloer, op klein, regulier onderhoud na.

Vloeronderhoud van elke vloer

Bijna elke vloer heeft vloeronderhoud nodig. Door (intensief) gebruik, maar ook door invloeden zoals zonlicht en vocht, gaat de conditie van de vloer achteruit. Goed, tijdig en regelmatig vloeronderhoud kan ervoor zorgen dat uw vloer in optimale conditie blijft. Bovendien zal onderhoud ervoor zorgen dat de levensduur van uw vloer aanzienlijk wordt verlengd. In plaats van te moeten investeren in een nieuwe vloer, zult u veel langer van uw huidige vloer kunnen genieten. Op de lange termijn zult u met goed vloeronderhoud dus geld gaan besparen.
Schoonmaakbedrijf Enka is gespecialiseerd in het onderhoud van alle soorten vloeren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw vloer weer als nieuw oogt. Hebt u een houten vloer, dan kunnen wij deze intensief reinigen en in de was zetten zodat deze weer prachtig oogt. Een linoleumvloer kunnen wij opbokken door middel van een hoge toerenmachine. Hierdoor wordt vuil effectief verwijderd en worden ook kleine beschadigingen en oneffenheden uit de vloer gehaald. Het resultaat is een vloer met een vrijwel gloednieuwe uitstraling.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor intensieve reiniging en onderhoud van andere vloeren, zoals tapijt en steen/plavuizen. Ook uw tuin en/of buitenruimtes vergeten wij niet, want wij kunnen ook uw terrastegels reinigen met een hogedrukspuit. U zult verbaasd staan van het resultaat.

Voor particulieren en bedrijven

Wij voeren vloeronderhoud uit voor particulieren en bedrijven, dus van woonhuizen tot kantoorpanden. Hebt u behoefte aan onderhoud van uw vloer? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u onze scherpe kosten. Wij zijn beschikbaar voor onderhoud in onder andere Lunteren, Ede, Bennekom, Veenendaal, Wageningen, Otterlo, Rhenen en andere gemeenten in de regio.